
השף חובב הבישול האתני, מתכוון לבסס את התפריט של אולם האירועים בעל הכשרות המהודרת של "בד"ץ קהילות"- על סגנון מטבח זה
שף אבי שטייניץ, יבנה את התפריט ומונה ליועץ הקולינארי של דימול פלטינום. אולם האירועים לשעבר הדר דימול, בבעלות שלום יוסקוביץ ואסתי יוסקוביץ, עובר בימים אלה שיפוצים במיליני שקלים, ויושק מחדש בראשית נובמבר.
שטייניץ שמשמש במקביל כמנהל המחלקה הקולינארית של בית הספר לבישול דן גורמה, מסר שהתפריט עליו הוא שוקד יהיה "מגוון, מיוחד ומפתיע".

אולם האירועים האהוד על הציבור הדתי וחרדי באזור המרכז, יפעל תחת כשרות מהודרת של "בד"ץ קהילות". "בשנים האחרונות, ההקפדה על איכותם של חומרי הגלם ועל טעמיהם המקוריים, הבישול העונתי והאתני המותאם לאזור שנכנס בסערה למטבחי המסעדות, ושינויים בהרגלי התזונה של הסועדים, איפשרו פיתוח מתכוני גורמה כשרים", אמר השף הוותיק והמוערך שכיהן בין השאר כשף הראשי של רשת מלונות דן, והשף הראשי של מלונות קינג דייויד ודן תל אביב.
השף חובב הבישול האתני מתכוון לבסס את התפריט על סגנון זה אשר מוצרי היסוד וצורת הבישול האופייניים להם מתאימים לדבריו למטבח הכשר. “מוצרים כחלב קוקוס, סויה, טופו וצ’ילי מתוק, לצד מאכלים כסושי, נודלס, תבשילי קארי ודומיהם, הגיעו מהמטבח האסיאתי ושולבו בהצלחה בתפריטים הכשרים. לאור היכרותי רבת השנים עם שלום ואסתי, המטרה שהגדרנו לעצמנו ולעובדי המטבח הוותיקים של דימול, היא להציב את הרף הקולינרי הגבוה ביותר שעומד בסטנדרט המצוינות של דימול פלטינום. התפריט יהיה בנוי מחומרי הגלם האיכותיים ביותר, וישלב בין הטרנדיים העדכניים של עולם האוכל, לבין היוקרה של אולם אירועים מוביל”.
אבי שטייניץ אחד השפים הכי מוערכים והמקצועיים שאני מכיר