culinavi
  • קולינאבי
  • מנה עיקרית
  • חדש בשוק
  • קולינאבי בשטח
    • ברים ופאבים
    • בתי קפה
    • מסעדות
    • פנאי
    • נופש
    • פסטיבלים
  • ניסוי כלים
    • בטיחות מזון
    • המלצות השף
  • אופים ונהנים
    • קינוחים ופינוקים
    • שייק אנד בייק
  • קולינאבי
  • מנה עיקרית
  • חדש בשוק
  • קולינאבי בשטח
    • ברים ופאבים
    • בתי קפה
    • מסעדות
    • פנאי
    • נופש
    • פסטיבלים
  • ניסוי כלים
    • בטיחות מזון
    • המלצות השף
  • אופים ונהנים
    • קינוחים ופינוקים
    • שייק אנד בייק
קצר וקולע:
  • מה שבטוח מזון בטוח
  • מה נסגר?
  • אהבת בשרים
  • מבצע קורונה 6: וביום השביעי שבת וינפש (שמות לא ,ז)
  • מבצע קורונה 5: קרובים לצלחת
  • מבצע קורונה 4: השכל הישר ינצח
  • מבצע קורונה 3: בחזרה למעברה
  • מבצע קורונה 2: שובו של האדם הקדמון
  • מחיר מבצע
  • השילוב הקדוש
דווחו לנו על חדשות:

 052-634-3993

"וויסקי בר-מוזיאון" מתרחב
ראשי » קולינאבי בשטח » ברים ופאבים » "וויסקי בר-מוזיאון" מתרחב

"וויסקי בר-מוזיאון" מתרחב

בעלי "וויסקי בר-מוזיאון" רכשו את מתחם מסעדת הז'אז'ו הסמוך אליהם במנהרה הטמפלרית בשרונה

וויסקי בר צילום אנטולי מיכאלו

וויסקי בר-מוזיאון הוא מתחם ייחודי מהגדולים מסוגו בעולם, המשלב בין מסעדה ובר לבין מוזיאון וויסקי. המתחם מכיל למעלה מ-1,000 סוגי וויסקי שונים מיותר מ-13 מדינות שונות, לצד מטבח שף עשיר ומוקפד.

המקום, אשר נפתח לפני פחות משנה, מתרחב כעת ומכפיל את גודלו על ידי רכישת מתחם מסעדת הז'אז'ו, שנסגרה לא מזמן וממוקם בסמוך אליו במנהרה הטמפלרית שבשרונה.

החללים ממוקמים שניהם במנהרות טמפלריות תת-קרקעיות של שרונה, שניהם בנויים באותה צורה וגודל; מכילים עד 150 איש בישיבה כל אחד, משתרעים על שטח של 350-400 מ"ר האחד, ומכילים יחד 4 מתחמים – שני מתחמים מרכזיים ושתי קומות גלריה מרווחות. המתחם החדש מאפשר, בין היתר, קיומם של אירועים פרטיים ועסקיים בסדר גודל של 30-300 איש.

 

וויסקי 3 צילום אנטולי מיכאלו

בחודשים האחרונים ניהלו מתנאל שלום ורן דור–חי, מבעלי ה"וויסקי בר-מוזיאון", מו"מ לרכישת מתחם מסעדת הז'אז'ו. התהליך נערך בשיתוף עם הנהלת שרונה, אשר תמכה ועודדה את המהלך, בשל היות ה"וויסקי בר מוזיאון" מתחם מוביל ומצליח במתחם שרונה כולו, המהווה מוקד מרכזי לתיירות פנים וחוץ.

מתנאל שלום ורן דור-חי, מבעלי וויסקי בר-מוזיאון: "פתחנו את ה'וויסקי בר-מוזיאון' על-מנת לספק מענה לביקוש ההולך וגובר של חובבי הויסקי בישראל ובעולם, להעניק להם חוויה ייחודית, שונה ומוקפדת. את תפריט האוכל במקום בנינו סביב עולמות התוכן של משקה הזהב תוך הקפדה על חומרי גלם. כשנה לאחר פתיחת המקום אנו גאים להרחיבו ולאפשר קיומם של אירועים פרטיים ועסקיים, לצד הגשת שירות מקצועי ומזמין לקהל המבלים במקום, אשר מגיע אלינו מהארץ כולה ומרחבי העולם".

המתחם החדש יפעל לצד המתחם הנוכחי, תחת אותו קונספט ואותם סטנדרטים מוקפדים של שירות, אוכל ואווירה, ויופעל תחת שם חדש מבית ה"וויסקי בר-מוזיאון". פתיחת המתחם החדש תתקיים בשבועות הקרובים.

אודות המחבר

Avi להציג את כל הפוסטים של Avi


« פוסט קודם
פוסט הבא »

השארת תגובה

ביטול

חייבים להתחבר כדי להגיב.

Ad
מאמרים באתר
מה שבטוח מזון בטוח
בטיחות מזון

מה שבטוח מזון בטוח

מגיפת

מה נסגר?
מנה עיקרית

מה נסגר?

 

אהבת בשרים
מנה עיקרית

אהבת בשרים

השילוב

מבצע קורונה 6: וביום השביעי שבת וינפש (שמות לא ,ז)
מנה עיקרית

מבצע קורונה 6: וביום השביעי שבת וינפש (שמות לא ,ז)

תקנות

מבצע קורונה 5: קרובים לצלחת
מנה עיקרית

מבצע קורונה 5: קרובים לצלחת

המציאות

מבצע קורונה 4: השכל הישר ינצח
המלצות השף

מבצע קורונה 4: השכל הישר ינצח

שוק

מבצע קורונה 3: בחזרה למעברה
המלצות השף

מבצע קורונה 3: בחזרה למעברה

תשע

מבצע קורונה 2: שובו של האדם הקדמון
המלצות השף

מבצע קורונה 2: שובו של האדם הקדמון

ההתמקדות

מחיר מבצע
המלצות השף

מחיר מבצע

לצד

השילוב הקדוש
מנה עיקרית

השילוב הקדוש

יין

Ad
צור איתנו קשר:

אבי : 052-634-3993

מייל: avi@obligen.com

עמודים
  • אודות
  • קולינאבי
Design by net-work 2017
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסט
  • הקטן טקסט
  • גווני אפור
  • ניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכה
  • רקע בהיר
  • הדגשת קישורים
  • פונט קריא
  • איפוס