
תפריט השרינג שהושק לרגל המונדיאל וההמבורגרים המשובחים, הביאו אותנו לחגוג את יום העצמאות האמריקאי ברשת בורגר סאלון


מוצאו מרוסיה, הוא קרוי על שם העיר הגרמנית המבורג אבל למרות שרק בסביבות המאה ה-19 הביאו אותו מלחים גרמנים לארה"ב, הוא הפך במהרה למאכל הלאומי האמריקאי.
מאחר ו-75 אחוז מהמשפחה הגרעינית שלי נולדו בארצו של הדוד סם, מה יותר טבעי מאשר לחגוג את יום העצמאות ה-242 של ארצות הברית, בארוחת המבורגרים דשנה?


ניצלנו את ההפוגה בשידורי המונדיאל וכעבור כרבע שעת נסיעה מצאנו את עצמנו בסניף הנאה המעוצב בסגנון של דיינר אמריקאי טיפוסי, של רשת בורגר סאלון ביקום. הרשת שמתמחה בהמבורגרים ומנות נוספות שחלקן מבוסס על 100% בקר טרי שמקורו בחווה של בעליה בעמק יזרעאל, הוקמה על ידי אמיר טלמור ורמי גינת שהתחילו את דרכם כבוקרים בקיבוץ גשור, וכיום מונה 9 סניפים.
לרגל המונדיאל השיקה הרשת תפריט שרינג (חברי) הכולל: מיקס של צ'יפס / טבעות בצל / צ'יפס בטטה (2 לבחירה) – 29 ש', מנת כנפיים – 36 ש', דאבל שניצלונים – 36 ש'. וכמובן ליטר בירה מהחבית (קרלסברג) ב-35 ש' שמעניק גם כרטיס גירוד ובו מתנות מפנקות ( צעיפי מונדיאל/ פותחן בירה/ הטבות אוכל שונות ).

בנוסף, יכולים הסועדים ליהנות מנקניקיית עגל צרובה בלחמנייה טרייה בשילוב של ראגו בקר פיקנטי, בצל, פטריות צלויות ורוטב ברביקיו, מגיע עם תוספת צ'יפס בעלות של 29 ש'.

לשריקת הפתיחה והמחצית הראשונה לקחנו את הנקניקיה שאכן היתה פיקנטית וחביבה לצד צ'יפס, וסלט גבינה פטה (42 ש')- פטריות וכרובית מוקפצות קלות בשמן זית ושום, על מצע חסה, אגס, רצועות סלק אדום חי, גבינת פטה ואגוזי מלך מעל, ברוטב ויניגרט הדרים.

בתום ההפסקה ולמחצית השנייה הזמינו הרעיה ושני הילדים כל אחד: ויילד בורגר 160 גרם עם גבינה (המבורגר מגיע במידת עשייה MEDIUM WELL ומוגש בלחמנייה מקמח לבן/ דגנים/ ללא גלוטן הנאפית במקום עם חסה, עגבניה, מלפפון חמוץ ובצל. 47 ש'), לצד צ'יפס (13 ש') או בטטה (18 ש').

עבדכם הנאמן לעומת זאת הצטייד במנה אמריקאית לא פחות אך שונה למדי: סלופי ג'ו פיקנטי- ג'בטה במילוי בשר טחון ופטריות מוקפצות, בתוספת בצל מטוגן, חסה, עגבניות, בצל, מלפפון חמוץ, רוטב ברביקיו ורוטב שמנת פלפלת (42 ש').

כולנו יצאנו שבעים ומרוצים עד כדי כך שלא נותר לנו אפילו מקום לקינוח! בורגר סאלון בהחלט עומד בסטנדרטים הגבוהים של מקבילותיו מעבר לים וחשוב לזכור שכדי להבטיח את טריותם, נתחי הבשר מגיעים לסניפי הרשת כשהם ארוזים ברשת, (ללא מגע של ניילון), וכל נתח עובר פיקוח ואישור לפני הטחינה. מה גם שהבשר נטחן בקצבייה של כל סניף, לנגד עיניהם של הלקוחות, על ידי גריל-מן מקצועי ומונח בתוך לחמניות שאותן אופים במקום!
סניפי הרשת : קריית טבעון, ביג קריות, חיפה – רוממה, זיכרון, קדימה, יקום, ראשון לציון , רמת השרון , יהוד – קניון סביונים . טלפון – 1700-705-715